Scholen

Een frisse en schone leeromgeving is erg belangrijk op scholen, de leerlingen en leerkrachten kunnen immers beter presenteren in een goede leeromgeving.

KSB Diensten B.V. heeft vele jaren ervaring in het onderhouden van verschillende soorten scholencomplexen in en rondom Amsterdam.  Wij hebben de ruime ervaring en kennis maar leveren ook de flexibiliteit die vaak gewenst is. Onze werkzaamheden zijn aangepast aan de onderwijskalender, zodat we bijvoorbeeld grotere periodieke werkzaamheden in de schoolvakanties kunnen uitvoeren.

Naast schoonmaakwerkzaamheden kunt u KSB Diensten ook in zetten voor eenmalige of periodieke overige facilitaire dienstverlening.

Geen gebouw of school is hetzelfde en het daarbij behorende budget evenmin, wij maken daarom graag een gerichte en scherpe aanbieding voor onze dienstverlening.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer! Bel ons via 020 689 1030 of vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Vrijblijvende offerte aanvraag